AV-palvelut

Podcast-ohjelman äänitiedostojen editointi-, koosto- ja julkaisupalvelu

Podcastin ja radio-ohjelman äänittäminen on hauskaa, mutta joskus lopullisen ohjelman koostaminen ja editointi voi olla työlästä ja hankalalta tuntuvaa. Me autamme tässä: Podcast- ja radio- ym. ohjelmien koostaminen useasta äänitiedostosta yhdeksi kokonaisuudeksi ja valmiiksi ääniraidaksi (haastattelut, efektit, mahdollinen musiikki ja jinglet jne.). Äänitiedostojen leikkaus, korjaus, kohinan- ja virheidenpoisto ym. sekä valmiin ohjelman koostaminen tilaajan ohjeiden mukaan.

Tilauksesta sävellämme podcastillesi myös yksilöllisen tunnusmusiikin ja jinglet. Tarvittaessa toimitamme valmiin ohjelman myös podcast-julkaisupalveluihin kuten Soundcloud tai podcasters.spotify.com, joista podcast voidaan linkittää esim. Googlen ja Applen podcast-jakelupalveluihin. Autamme myös podcastisi grafiikan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Voit lähettää äänitiedostosi meille internetin kautta (esim. Google Drive tai WeTransfer-palvelu) tai postitse esim. CD/DVD:llä. C-kasettien digitointikin onnistuu. Valmis ääniohjelma toimitetaan vastaavasti internetin kautta tai postitse CD/DVD-levyllä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Hinnat: Alkaen 45€ / tunti (sis. alv 24%). Pyydä tarjous.

Katso myös Podcast-koulutuksemme.Melodata Tuotannot
Musiikki-, atk-  ja media -alan palveluja ja koulutusta erityisesti Loimaan seudulla sekä verkossa.