AV-palvelut

Äänitiedostojen editointi- ja koostopalvelu

Podcastin ja radio-ohjelman äänittäminen on hauskaa, mutta joskus lopullisen ohjelman koostaminen ja editointi voi olla työlästä ja hankalalta tuntuvaa. Me autamme tässä: Podcast- ja radio- ym. ohjelmien koostaminen useasta äänitiedostosta (haastattelut, efektit, mahdollinen musiikki ja jinglet jne.) yhdeksi kokonaisuudeksi ja valmiiksi ääniraidaksi. Äänitiedostojen leikkaus, korjaus, kohinan- ja virheidenpoisto ym. sekä valmiin ohjelman koostaminen tilaajan ohjeiden mukaan. Voit lähettää äänitedostot internetin kautta (esim. Google Drive tai WeTransfer-palvelu) tai postitse esim. CD/DVD:llä. C-kasetin digitointikin onnistuu. Valmis ääniohjelma toimitetaan vastaavasti internetin kautta tai postitse CD/DVD-levyllä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Hinnat: Alkaen 40€ / tunti (sis. alv 24%). Pyydä tarjous.

 

Podcastin äänitys – ja julkaisupalvelu

Helpoimmalla podcastin teossa pääsee, kun tulee ja istuu mikrofonin eteen ja alkaa puhua. Me hoidamme  äänityksen, editoinnin ja toimittamisen podcast-julkaisupalveluun  Soundcloudiin, josta podcast voidaan linkittää esim. Spotifyn ja Applen palveluihin.

Hinnat: Äänitys ja jälkituotanto,  alkaen 40€ / tunti (sis. alv 24%). Pyydä tarjous!

Katso myös Podcast-koulutuksemme.

 

Puhetilaisuuksien äänentoisto ja tallennus

Pystymme tarjoamaan äänentoiston 50-200 hengen sisätiloissa erilaisiin puhetilaisuuksiin, kuten hengelliset seuratilaisuudet, perhejuhlat, luennot, esitelmät ym.  Tilaisuudet on mahdollista tallentaa ja äänitteet toimittaa sähköisessä muodossa asiakkaalle esim. CD:llä, muistitikulla tai internetin kautta. Valokuvaamme myös tilaisuuden tarvittaessa.

Hinnat: Alkaen 40€ / tunti (sis. alv 24%). Pyydä tarjous.

 


Melodata Tuotannot
Musiikki-, atk-  ja media -alan palveluja ja koulutusta erityisesti Loimaan seudulla.